Please download Flash player here.

Actueel

Reactie besturen Vak-P, Vriendenkring en Bagpipe

Vanmiddag zijn we door FC Twente op de hoogte gesteld van het onafhankelijk onderzoek dat zij gaan laten uitvoeren. De afgelopen maanden is er door een selecte afvaardiging van onze verenigingen achter de schermen hard gevochten om diverse zaken boven tafel te krijgen. Deze setting is klein gehouden vanwege de vertrouwelijkheid en omdat diverse gesprekken met alle supportersverenigingen gezamenlijk, vroegtijdig de pers bereikten, waardoor wij niet de resultaten haalden die wij in het belang van FC Twente achtten.

Er is er één jarig, hoera hoera

3,2,1..... 0.00 uur! Plop, daar gaat een Grolsch beugel open op een doordeweekse woensdagavond/donderdagmorgen. 'Proost' zeg ik tegen mezelf. Proost op Vak-P. We bestaan vandaag precies 25 jaar!

Vijfentwintig jaar!! Dat is iets waar we enorm trots op mogen zijn.

Nieuwjaarsreceptie 2016

Terwijl koning winter eindelijk moeder natuur een beurt geeft, staat onze armoedige club dit jaar wél met de selectie in Spanje. Voor ons een mooi moment om met de beste stuurlui, de warmte van de sporthal op te zoeken.

All together now

Beste supporters van FC Twente,

Zo begon een oud voorzitter van Twente zijn speeches, en zo beginnen wij ook! Maar dan wel gemeend! Wij gaan als supporter door een heel diep dal waarbij het elke dag weer afwachten is wat er nu weer naar buiten komt.

Strakke afspraken gemaakt met bestuur FC Twente.

Positief overleg tussen Vak P, Vriendenkring, Bagpipe en FC Twente.