Please download Flash player here.

Ingekomen stukken...

Vannacht ontvingen wij weer eens een mailtje via de website. Nu krijgen wij wel vaker (meestal onzinnige) mail via de site, maar dit was er toch één die wij jullie zeker niet willen onthouden. Metname de Heerenveen-gangers van vanavond niet....

Beste webmaster,
 
Vannacht zijn wij met een kleine delegatie van ons 24.000 leden tellende 'Front Anti Combi Twente' op bezoek geweest in het pittoreske dorpje Heerenveen. Een wijs burgermeester aldaar, genaamd Peter de Jonge heeft, zoals jullie ook ongetwijfeld zullen weten in al zijn wijsheid doen besluiten om de Twentesupporters morgen door middel van een verplichte buscombi naar Heerenveen af te laten reizen.
Dit na aanleiding van het bezoek van vorig jaar. Ondanks het feit dat er vorig jaar niks gebeurd is in Heerenveen, is men daar in Friesland blijkbaar zo geschrokken van een paar honderd Twente fans die met de trein kwamen, dat de heer de Jonge nu nog aan de valium zit.
Feyenoord, Ajax, Groningen... Dat is allemaal nog wel te begrijpen dat er een verplichte buscombi wordt opgelegd, maar Heerenveen?! In één van de weinige dorpen van Nederland waar de lucht nog schoon is en de seks nog vies? Dat lijkt ons niet!
 
Genoeg reden dus voor ons om dit dorp maar eens wat extra kleur te geven, de rode kleur wel te verstaan!
In totaal zijn er ruim 100 'Twente = Anti Combi' posters in Heerenveen geplakt. De binnenstad, plaatsnaamborden, het Abe Lenstra Stadion, zelfs plaatselijke hermandad ontkwam er niet aan....

We hopen dat jullie de foto's op de site willen zetten en tot een volgende keer !
 
F.A.C.T.
Front Anti Combi Twente

Klik hier voor de rest van de foto's