Please download Flash player here.

Kampioensduel in Amsterdam

Beste leden van Vak P,

Dé uitwedstrijd naar ajax komt eraan. Op zondag 15-5-2011 gaan wij ervoor! Dit wordt de wedstrijd om het kampioenschap. Wij hebben maar 400 kaarten a € 37,50 te verdelen omdat de wedstrijd wordt afgewerkt als een verplichte treincombi. Naar de Europese norm hebben wij dan recht op 25% van het totale aantal beschikbare kaarten. Doordat steeds meer supportersverenigingen eigen verkoop regelen, en in het verleden wij niet al onze beschikbare kaarten afnamen, blijven er nu minder kaarten over voor Vak P. Vrijwilligers en vaste uitwedstrijdbezoekers hebben voorrang. Omdat er veel meer vraag is dan aanbod, vragen we jullie een mail te sturen naar kaartverkoop@vakp.nl Alle mailtjes worden na 10 mei 12:00uur op een hoop gegooid en daar worden de winnende mailtjes uitgetrokken. Diegenen krijgen een mailtje met de mededeling dat ze maximaal vier kaartjes voor de uitwedstrijd kunnen kopen. Op deze manier willen we voorkomen dat mensen voor niets in de rij moeten staan voor kaarten. Wij vinden het vervelend zoveel mensen op voorhand al te moeten teleurstellen, maar wij zien geen andere mogelijkheid, daarom:

Voor de Vak P’ers die niet meegaan hebben we een aantal terrassen voor Lunatic tot Camel afgehuurd, neem dus je Vak-P pas mee. Voor de achterblijvers wel de volgende tip: zorg dat je vroeg genoeg op de oude markt bent, want vanaf 13u starten er activiteiten en zal het vollopen. Op de afgezette terrassen is het niet mogelijk je eigen meegenomen dranken te gebruiken. De Vak-P geluksvogels die richting Amsterdam gaan krijgen bij hun kaartje een polsbandje, daarmee kun je ten allen tijde, dus ook als het plein wordt afgesloten wegens drukte, door de politie, de met rood- witte linten afgezette terrassen op via de Muur. Dit kan echter alleen via die doorgang naar de Oude Markt.

 Doen:

  • Stuur een mail naar kaartverkoop@vakp.nl met daarin jou telefoonnummer
  • De namen van leden die een kaart willen (maximaal 4)
  • SCC nummers
  • P-pas nummers
  • Doe dit uiterlijk voor 10-5-2011 12.00u

Je ontvangt uiterlijk woensdag 11 mei een mailtje wanneer jij de gelukkige bent.

‘Beste supporters van Nederland’(?) daar gaat het ons niet om. Als Nederland maar weet dat wij erbij waren! Dus laat je maar horen en laat je maar zien de 15e! Take it All!

 

Bestuur Vak P