Please download Flash player here.

Kort geding tegen Heerenveen: It giet oan!!

Op maandag 14 september heeft er opnieuw overleg plaats gevonden tussen de lokale autoriteiten in Heerenveen.
Na dit overleg werd er door een woordvoerder van de gemeente aan de supportersverenigingen mede gedeeld dat de ingestelde buscombiregeling gehandhaafd zal blijven.

Ondanks de vele pogingen van Twentse zijde om de bestuurders in Heerenveen op andere gedachten te brengen, wil men in Heerenveen de nonsens van deze regeling maar niet inzien. Hierop heeft advocaat Robert Speijdel namens de dertien supportersverenigingen van FC Twente een aanvraag voor een kort geding ingediend bij de rechtbank te Leeuwarden. Het kort geding tegen burgemeester de Jonge van Heerenveen, zal morgen 17 september, om 13:30 uur dienen bij de rechtbank in Leeuwarden.

De supportersverenigingen van FC Twente hopen op een positieve uitslag en dat de rechtbank in Leeuwarden zal inzien dat de ingestelde buscombiregeling feitelijk nergens op gebaseerd is. Het betreft een zwaar overdreven maatregel aangezien er van rivaliteit tussen beide supportersgroepen totaal geen sprake is. Getuige ook het grote aantal steunbetuigingen van Heerenveen supporters aan het adres van de Supportersverenigingen van FC Twente.

 www.TWENTEANTICOMBI.nl