Please download Flash player here.

Ledenpassen en supportershome

Nou die extra vakantie zal tot de poule-fase moeten wachten, Azerbeidzjan is nou niet echt ´een Europa Cup tripje´. Opnieuw kan Twente afreizen naar dit oorlogsgebied om ditmaal hopelijk alleen de punten er op te halen. Het samenwerkingsverband en de Javadovjes waren nog niet zo´n succes dat het goed is deze ´relatie´ op te warmen.

De ledenpassen zullen vandaag verzonden worden. Waar je in mei normaal gevraagd wordt voor 1 juni over te maken, zodat we voor de eerste thuiswedstrijd je pas kunnen garanderen, is het lamzak gehalte zoals altijd vrij hoog. Dit betekend dat iedereen die t/m 24 juli betaald heeft, zijn pas dit weekend ook nog kan verwachten. Helaas heb je er voor zaterdag nog niet veel aan, want wij houden ons home gesloten. Wij verwachten dat de gemeente komende week terug is van hun zomerreces en zullen dan zien waar het schip strandt. Gebasseerd op niks, hopen wij toch eind deze maand met het Europa Cup duel en Feyenoord thuis, jullie weer welkom te kunnen heten...

Mensen die na deze datum als nog hun lidmaatschap hebben overgemaakt, zullen bij de volgende run, eind augustus hun pas toegestuurd krijgen.