Please download Flash player here.

NIEUW! Merchandise online

Supportersvereniging Vak-P is van mening dat enkel leden recht hebben op de aankoop van de merchandise. Daarom was het ook alleen mogelijk om merchandise in het home te kopen. Daar komt nu verandering in, vanaf vandaag keert er een oud onderdeel van de site terug in een nieuwe jas. De verkoop blijft wel alleen voor leden. De complete merchandise van Vak-P staat weer op de site en is hier te vinden. Hieronder volgen verdere instructies om te bestellen...

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de koppeling met de leden administratie, zodat we onze leden ook online merchandise kunnen laten aanschaffen. Hiervoor zal er tzt een melding komen waar leden een login voor de site kunnen aanvragen. Na controle van de opgegeven data wordt er een account verstrekt. Dan kan er ingelogd en besteld worden.

Tot die tijd is de merchandise afdeling per mail te benaderen om je bestelling door te geven.

Geef in je mail aan welk product je wilt hebben en eventueel welke maat. Vergeet niet je adres en vak-p lidmaatschapsnummer te vermelden. Je krijgt dan een bevestiging terug waarin staat of het product nog op voorraad is en zo ja waar je het geld op over kunt maken.