Please download Flash player here.

Nieuw supportershome zaterdag geopend!

Een nieuw home op dezelfde locatie. Zaterdag 25 september ben je vanaf 18:45 uur van harte welkom in ons gloednieuwe supportershome. 

Maandenlang hebben onze vrijwillige klussers zich voor 100% ingezet. Kosten nog moeite zijn gespaard. Het resultaat kan als beste omschreven worden als een soort bar/discotheek. Een geluidsinstallatie met maar liefst 12 speakers boven onze hoofden en enkele basboxen in de tafels ingebouwd. Een mega 20 meter bar, met maar liefst 9 tapkranen. 4 Biertanks  met een totale inhoud van 4.000 liter Grolsch Pilsener. Een lichtinstallatie voorzien van de nieuwste technische snufjes. Elektrische rolluiken die vanaf de stadiongracht toegang bieden. Een Vak-P museum dat verwijst naar oude tijden. Plasma schermen aan de muur. In niets is het oude home nog te herkennen…  (Kijk ook eens op de vloer…) 

Het bestuur roept iedereen op om zich in het nieuwe home te gedragen. Denk eraan dat er tussen € 70.000 en € 80.000 in ons home geïnvesteerd is. Dat is jullie eigen geld. Bier en cola is goed voor onze inwendige mens, maar niet voor onze elektrische apparatuur. Ga dus niet met drank gooien! En laat de rest ook graag zoveel mogelijk op de plek staan.

 Laten we er zaterdag met z'n allen een feestje van maken. Mochten onze voetballende helden met een overwinning van het veld stappen, dan gaan we graag nog even een uurtje langer door...

Tot zaterdag!

Ps: Al dat moois is beveiligd met de aller modernste beveiligings installaties.