Please download Flash player here.

Start 2e seizoenshelft

Beste VAK-P’ers.

Met het begin van de 2e competitiehelft in het vooruitzicht heeft het bestuur en een aantal andere vrijwilligers bij elkaar gezeten en besloten om weer even de puntjes op de I te zetten. Er zijn weer even een aantal regels die we bij aftrap van de tweede seizoenhelft gaan aanscherpen.

 

Toegangscontrole - ledenpas

De toegang tot het home is nog steeds UITSLUITEND vanaf 18 jaar met ledenpas. Het is ook niet mogelijk om lid te worden als je nog geen 18 bent. Tevens is er al een tijdje een ledenstop voor dit seizoen. Aan de deur komen vaak leden die de kleine mee hebben omdat er geen oppas is, vlug het toilet willen bezoeken of een sjaaltje willen halen. Als dit gemeld wordt is het geen probleem, maar zorg ervoor dat het verblijf dan zo kort mogelijk is, en denk eraan dat als er wat gebeurt het je eigen verantwoording is.

Het doorgeven van pasjes is nog altijd NIET toegestaan.

We hebben een tijdje geen probleem gemaakt van het meenemen van mensen die geen lid zijn als dit netjes vooraf gemeld werd. Maar het aantal lulverhalen nam dusdanig toe, daar staan de mensen niet voor aan de deur. Ons home is zeker in de winterdag helemaal bomvol, onze  eigen leden gaan voor de gasten dus hopelijk minder drukte.

Consumpties bar

In de rust zijn er veel niet-leden die gebruik proberen te maken van onze faciliteiten, er is dan geen toegangscontrole mogelijk. De mogelijkheid van contante verkoop in de rust is gestaakt, muntenverkoop is uitsluitend voor en na het duel mogelijk, voor leden.

Verder is het voor de medewerkers van de bar eigenlijk niet toegestaan om drinken mee te geven in flesjes. Aangezien er gemiddeld tijdens een wedstrijd ongeveer tussen 4000 en 6000 drankjes geschonken worden schiet het er door de drukte en de omslachtigheid nog wel eens bij in. In de rust komen er daardoor verpakkingen op tribune die er niet thuis horen, en wij hier van de club uit op geattendeerd worden !!! Wij roepen de leden op om hier ook zelf even aan te denken. Graag binnen opdrinken en mocht je een flesje krijgen NIET mee naar buiten nemen, en even zelf aangeven dat je een plastic beker mee wilt hebben.

Opening-sluiting home

Als jullie verzocht worden voor de wedstrijd, einde van de rust of bij sluiting het home te verlaten, werk hier dan aan mee. Onze vrijwilligers staan er voor ons allemaal, maar wensen ook de wedstrijd te zien of een x naar huis te gaan. Mensen die graag binnen willen zitten vanwege de kou kunnen naar een café, wij zijn en blijven een supportershome!

Verder merken we dat er steeds meer mensen voor de zijdeur gaan staan wachten totdat de vrijwilligers naar binnen gaan om zo iets eerder het home in te kunnen. Dat is niet de bedoeling !! de deur mag alleen gebruikt worden voor vrijwilligers en bestuursleden die op dat moment dienst hebben ! Deze vrijwilligers kunnen 5 minuten voor rust en het einde van de wedstrijd naar binnen. Overige leden moeten wachten totdat de roldeuren open gaan.

 

Bepaalde maatregelen en scherpte zijn nodig om onze vereniging zo goed mogelijk draaiende te houden en wij hopen op het begrip van onze leden hiervoor.