Please download Flash player here.

Supportersreizen FC Twente CL

Donderdag 26 augustus 2010 om 18:00 uur is de loting van de groepsfase van de Champions League. Dan wordt bekend welke 3 Europese clubs FC Twente zal treffen en natuurlijk hopen wij dat wij gekoppeld worden aan zeer aansprekende tegenstanders.

Bovenstaande is niets nieuws, maar wat nu volgt wel:

Na jarenlang overleg is het eindelijk dan zo ver, FC Twente en de TUI / ARKE zijn bereid om supportersreizen aan te bieden naar de Europese wedstrijden !

Historische breekpunten als de prijs van de reis en de invulling van de reis zijn weggenomen en bij beide partijen is er een enorme bereidheid om het dit keer te organiseren vanuit het oogpunt en de belangen van de supporters. Ook voor de 'kleine' sponsoren (Gouden Actie) is dit een geweldig en meer betaalbaar alternatief. De reis gaat georganiseerd worden in een samenwerkingsverband van FC Twente, de TUI / ARKE en FCTONTOUR. Deze drie partijen organiseren de reis en alle informatie over de reis zal via FCTwente.nl bekend worden gemaakt.

Er zal een selectie gemaakt worden qua reisaanbod. Mochten wij bijvoorbeeld Real Madrid of Manchester United loten dan zal er een vliegreis worden aangeboden. Dit zal geheel verzorgd zijn inclusief het busvervoer ter plaatse en het wedstrijdticket. SeizoenClubCard houders krijgen voorrang bij het boeken van het arrangement. Mochten wij een tegenstander loten in bijvoorbeeld Siberië dan zullen wij gezien de te verwachten belangstelling geen arrangement aanbieden. Bij een Duitse of Belgische tegenstander zal er logischerwijs een busarrangement aangeboden worden.

Hoe ziet de planning er uit?

Na de loting zal er op vrijdag 27 augustus op de site van FCTwente.nl een vooraankondiging worden gedaan van de arrangementen naar de Europese steden. De uiteindelijke prijs van het arrangement en info over de boekingsprocedure zal uiterlijk dinsdag 31 augustus worden gecommuniceerd via de site van FCTwente.nl.