Please download Flash player here.

Update situatie supportershome*2

Beste leden, zojuist is er een bericht op RTV Oost verschenen dat wij akkoord zouden zijn met het toelaten van politie in het home.

DIT IS ABSOLUUT NIET WAAR !!

Er zijn gisteravond inderdaad weer onderhandelingen geweest tussen beide partijen, maar voordat wij e.e.a met onze achterban hebben doorgesproken is er zeer zeker GEEN AKKOORD BEREIKT OVER HET TOELATEN VAN POLITIE IN HET SUPPORTERHOME! Of de persmuskieten maken er zoals gewoonlijk hun eigen verhaal van, of de persvoorlichter van de gemeente heeft de feiten niet op een rij.

Op een later tijdstip meer over de stand van zaken.

Bestuur VAK-P.

------------------------Update aanvulling-------------------------------.

Zoals gisteren al vroegtijdig naar buiten werd gebracht, zijn wij dinsdagavond met enkele afgevaardigden, opnieuw in gesprek geweest met de lokale driehoek. Hier is concreet uitgekomen dat wij ons laatste thuisduel tegen Zwolle, zonder opleggingen, gewoon geopend zullen zijn. Zo kunnen wij gezamenlijk proosten op ons Europese ticket en dit seizoen, bij ons supportershome afsluiten.  

Wij zullen dit duel en de periode daarna gebruiken om met onze achterban in gesprek te gaan. Vervolgens zullen wij, met het daaruit komende standpunt, opnieuw aan tafel schuiven bij de lokale driehoek.

Dus bij het home geen droge bek, tegen PEC.

 

Bestuur Vak-P