Please download Flash player here.

Update supportershome, deel VII

Home bij eerste thuiswedstrijd(en) gesloten!

De werkzaamheden in het nieuwe supportershome van Vak-P vlotten gestaag .Een paar van onze 2.300 leden heeft zich de afgelopen weken behoorlijk opgeofferd. Erg teleurstellend om te constateren dat er bij zo’n grote vereniging maar zo weinig leden daadwerkelijk betrokkenheid tonen. We hebben, met een kleinere vereniging, wel eens andere tijden meegemaakt…

Wanneer gaat het nieuwe home open?
Het home gaat pas open als alle werkzaamheden afgerond zijn. Voorlopig is dat nog niet het geval en zijn wij afhankelijk van hulp van onze leden en vrijwilligers.

Wat is er nodig om het nieuwe home zo snel mogelijk geopend te krijgen?
Hoe meer hulp, hoe sneller het home open gaat. Handige en welwillende vrijwilligers hebben we nodig. Kijkers mogen thuisblijven en begroeten we liever op een later tijdstip. Wil je meehelpen met de bouw en ben je bereid om hier voldoende tijd aan te spenderen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via tribune@vakp.nl

Waarom worden de werkzaamheden niet aan professionals uitbesteed?
Het budget van Vak-P biedt geen ruimte om alle  werkzaamheden door professionele bedrijven te laten uitvoeren. Kortom; daar hebben wij dus geen geld voor. Bepaalde werkzaamheden (systeemplafond en vloer bijvoorbeeld) worden overigens wel door professionele bedrijven uitgevoerd.

Wat zijn de gevolgen als er niet meer hulp komt?
Als er niet meer hulp komt, dan zal de opening van het nieuwe home ernstig vertraagd worden. Hierdoor missen we overigens de nodige inkomsten, terwijl de uitgaven gewoon doorgaan.

Wordt er een alternatief geregeld (tent, biercarrousel, tapwagen)?
Vak-P zal geen alternatief regelen. Wij willen ons concentreren op de bouw van het nieuwe home. Daar ligt onze prioriteit. Voorlopig kun je bij de thuiswedstrijd(en) dus geen gebruik maken van de faciliteiten die wij normaal wel kunnen bieden.  

Ik wil helpen / ik heb vragen.
Wil je alsnog meehelpen bij de bouw? Meld je aan via tribune@vakp.nl

Heb je vragen? Mail dan naar tribune@vakp.nl of info@vakp.nl
Je kunt ook een boodschap inspreken op de voice mail van (053) 431 61 89.

Wij danken alvast de vrijwilligers die zich wekenlang vol hebben ingezet voor de bouw van ons nieuwe supportershome.
Hopelijk kunnen jullie zo snel mogelijk de nodige “nieuwe collega’s” begroeten!

Bestuur Supportersvereniging Vak-P