Please download Flash player here.

Vak-P Dubbelhalterdag 09-01-10

Op 9 januari aanstaande is het weer zover, de Ultras Vak-P organiseert op deze dag opnieuw een dubbelhalterdag!
In de eigen Grolsch Veste zijn alle supporters van FC Twente van harte welkom om zijn/haar steentje bij te dragen aan de schitterende sfeer op de tribunes in Enschede.

Zoals gebruikelijk wordt er weer gezorgd voor al het materiaal wat er bij deze dag nodig is. Daarnaast zullen we natuurlijk weer zorgen voor wat eten en drinken! Een gezellige dag met supporters onder elkaar, waarmee we gezamenlijk het ‘assortiment' van de Ultras Vak-P kunnen uitbreiden!

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het zal zijn om je eigen dubbelhalter terug te zien op de stampvolle tribunes achter de goal? Breng dan gerust een bezoekje aan de altijd gezellige dag, zodat we gezamenlijk de handen uit de mouwen kunnen steken voor onze club! Jullie kunnen aan ons, maar vooral aan FC TWENTE laten zien hoe TROTS jullie op deze club zijn!

Meld je daarom nu aan, door te mailen naar dubbelhalterdag@vakp.nl. Zo kunnen wij een inschatting van het aantal aanwezige personen maken en ervoor zorgen dat de juiste hoeveelheid materialen aanwezig zijn. Natuurlijk kunnen eventuele vragen ook naar bovenstaand adres worden gestuurd!

We hopen jullie te zien op 9 januari 2010 in de Grolsch Veste! We trappen om 10 uur af!

Ultras Vak-P
dubbelhalterdag@vakp.nl