Please download Flash player here.

Verenigingsnieuws november 2011

Laatste vrijdag van de maand:
Ter info, komende vrijdag 25 november is het supportershome weer geopend van 20:00-0:00uur.
Dit even voor de duidelijkheid, omdat we 2 weken geleden ook nog open waren.
De laatste vrijdag van december is 1 dag voor de jaarwisseling en komt te vervallen. Om dit te compenseren zijn we begin januari geopend voor de nieuwjaarsreceptie. Meer hierover in de eerst volgende P-talk die in december uitkomt.
‘Uitsupporters Centraal’:
Zoals al vaker hier op de site heeft gestaan is er een onderzoek vanuit het ministerie, gehouden in de 2e seizoenshelft. Dit is een openbaar onderzoek waarvan we de resultaten in juni hadden mogen verwachten. De ambtelijke molen draait vaak iets minder snel en waren we al bang dat de radiostilte bleef aanhouden, maar totaal onverwachts kwam er afgelopen weekend een signaal binnen. Morgen zal het verslag openbaar worden gemaakt, tevens komt er een exemplaar onze kant op. Zodra we de gegevens bemachtigd en geanalyseerd hebben, zullen we jullie op de hoogte brengen.
Utrecht uit:
Zoals al op onze site staat en er op diverse plekken is geflyerd, vanavond is er een speciale verkoop voor deze uitwedstrijd.
Vak-P speelt voor sinterklaas en geeft je de gelegenheid om in 1 keer je jaarlijkse contributie terug te laten verdienen.
Kom richting de SSU (spoorzijde) tussen 18:30 en 20:30 uur voor je kaarten.