Please download Flash player here.

Voorwoord P-Talk

"wegens een fout, is de P-talk zonder voorwoord afgeleverd, omdat we hem jullie niet willen onthouden, bij deze:"

Zo alweer een nieuwe editie van de P-Talk, mede door dit voorwoord 1 van de weinige kwalitatief hoogstaande stukjes lectuur van twentse bodem. Er is een hoop gebeurd sinds de laatste uitgave, sinterklaas is in den lande, het dak van de Veste is ingestort, gelukkig niet in die volgorde anders had die ouwe er misschien de schuld van gekregen..

20 Sept. We nemen gezamenlijk het besluit om als vereniging achter Bibi te staan, ze behoeft verder geen introductie want ze is inmiddels een bekende Nederlander geworden, vele vrijwilligers hebben zich aangemeld en na vele weken voorbereiding, kwam het qua acties voor Bibi tot een apotheose tijdens de wedstrijd tegen PSV, niet zomaar een wedstrijd, dit was tevens de eerste keer dat Nederland een kijkje kon nemen in onze zojuist uitgebreide Hel van Enschede. 30.000 toeschouwers het is wat, de trainer was geloof ik al net zo dronken van geluk als onze voorzitter Joop, wat hij kwam met een opstelling die je haast wel bedacht moet hebben met een liter goedkope whisky achter de kiezen. 2-2 werd de eindstand tegen PSV.

Ik ga nog even een stapje terug in de tijd, 14-10-2011 de legendarische zuipbingo werd gehouden in ons home, we hebben helaas afscheid moeten nemen van ons dynamische duo, Tom&Jerry, nogmaals bedankt voor jullie onnavolgbare manier van Bingo draaien. Maar niet getreurd we hebben in Flieg en Anus goede vervangers..

In de winterstop gaan we het home verbouwen, we willen graag achterin wat ruimte maken waar je rustig sterke verhalen met elkaar kunt uitwisselen onder het genot van een nog sterker glaasje Baco.. duser komen een aantal zitjes, de boxen worden anders gepositioneerd en… we hebben een andere geluidsinstallatie gekocht, dus gehoorsbeschadiging gegarandeerd in de rest van het home. Heb je zin om mee te klussen kun je jezelf aanmelden op info@vakp.nl

Ik kan vanwege het overschrijden van de deadline nog net een stukje schrijven over onze geslaagde actie Utrecht kraken voor 4 knaken, mooie wedstrijd met een prima resultaat, de speculaties en beschuldigingen zijn “as we speak’ nog aan de orde van de dag, en Utrecht probeert de schuld bij Twente in de schoenen te schuiven.. mooi laten proberen tot volgend jaar, doen we het voor 3 knaken…

Ik wil graag afsluiten met een paar woorden gericht aan onze “ voetbal opa “ Hennie Kuipers. Voor velen een bekende naam, vader van onze penningmeester en een regelmatig terugkerende schrijver van de P-talk. Hennie overleed op 01-12-2011 aan de gevolgen van kanker en is 79 jaar geworden. We hebben genoten van je ingestuurde stukken, je had een goede kijk op alles wat er speelde in voetbal land, je pen verwoorde je gedachten in scherpe stukken en mooie gedichten. We vinden het jammer dat we er niet meer van kunnen genieten.

Hennie, Gerrit, Eva en de kinderen en overige nabestaanden.. You’ll never walk alone !