Please download Flash player here.

Vrijdagavond homeavond

Het is een tijdje stil geweest op de site, het forum heeft ondertussen wel een facelift ondergaan, maar verder was er maar weinig te melden.

Inmiddels hebben we de eerste oefenwedstrijden alweer achter de rug, is de loting voor de 1e ronde Europa cup geweest en nadert het EK zijn einde. Zodra de Europees kampioen de cup aan haar bevolking kan laten zien, zit er een elftal arbeiders uit Andora al in een vliegtuig richting Enschede voor de wedstrijd van volgende week. Kortom na een korte pauze is er nu alweer genoeg voetbal gerelateerde barproat. En voor de leden die ondanks deze kortste zomerstop, die laatste 6 dagen niet meer wachten kunnen, openen we ook deze laatste vrijdag van de maand weer onze deuren van 20:00-0:00uur.

Op zondag 15 juli hebben we na 2 jaar afwezigheid (verbouwing+dakdrama) weer een opendag op de planning. Hopelijk is het zomerse weer dan ook eindelijk gearriveerd zodat we weer eens ouderwets kunnen genieten. Dit jaar heeft FC Twente de zondagochtend rust in acht genomen en zal het gehele programma daardoor iets opschuiven. Over ons tijdschema en aanvullende info, binnenkort meer.