Please download Flash player here.

UPDATE “Wie stoat achter Twente!” Kom a.s. zaterdag naar de training

F.C. Twente staat op dit moment op een prachtige 2e plaats in de Eredivisie. Een eindklassering op de 2e plaats zou voor dit jonge team fantastisch zijn, maar er is kans op meer…

Zondag wacht wederom een cruciaal duel. Bij winst op Feyenoord schudden wij onze naaste achtervolgers voorlopig van ons af. Dan richten de Twentse sluipmoordenaars zich op het volgende slachtoffer… Onze technische staf mag het niet zeggen, daarom doen wij dat maar. Een kans op het kampioenschap mag je niet laten liggen!

FC Twente heeft ons, supporters, nodig. Wij gaan FC Twente duidelijk maken dat wij achter deze ploeg staan. Dat doen we zondag, maar dat doen we ook a.s. zaterdag.

Wij roepen alle supporters op om a.s. zaterdag de training op het trainingscomplex in Hengelo te bezoeken.

Het exacte tijdstip van de training is op dit moment nog niet bekend, maar zullen wij hier op een later tijdstip vermelden. Je kunt hiervoor ook op de website van FC Twente kijken.

Tot zaterdag en geef de “the boys in red” alvast een voorproefje van wat ze zondag van ons kunnen verwachten en hopelijk zingen wij aan het einde van dit seizoen;

“FC Twente boven alles! FC Twente is mien club!”

UPDATE

FC Twente heeft de definitieve trainingstijd bekend gemaakt voor de laatste training voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

De training is zaterdag om 10.30 uur !!!

DEEL DIT BERICHT ZO VEEL MOGELIJK en dan zien we iedereen rond die tijd op het trainingscomplex in Hengelo !!!

COME ON YOU REDS !!!!