Please download Flash player here.

ROUTEBESCHRIJVING NAAR HET EPI DROST STADION

Het Epi Drost Stadion is zeer eenvoudig en op vele manieren te bereiken kies de manier die jou het beste uitkomt.

MET DE AUTO:
Vanuit Deventer:
Komende vanaf de A1 volgt u de A35 richting Enschede. Je neemt de afslag Enschede West, Universiteit en volgt de weg richting Enschede. Neem hierna de eerst afslag richting Universiteit. Vervolgens sla je bij het eerste stoplicht linksaf richting de Universiteit Twente. Rijdt nu alsmaar rechtdoor. Na de tunnel ga je bij de rotonde linksaf het industrieterrein op. Je ziet nu het Epi Drost-Stadion al liggen. Ga na de bocht linksaf en op de kruising wederom linksaf. Rijdt onder het spoor door en je staat voor het Epi Drost-Stadion.

Vanuit Hengelo:
In Hengelo volgt je de borden Enschede, je komt dan op de Enschedesestraat uit. Als je deze volgt komt je vlak voor je Enschede inrijdt op een groot kruispunt. Ga hier rechtsaf. Je ziet nu voor het stadion al liggen.

MET DE TREIN
Vanuit Enschede:
Neem vanaf station Enschede de stoptrein richting Hengelo en stap uit op station Drienerlo. Je staat nu voor het stadion.
Vanuit Hengelo:
Neem vanaf station Hengelo de stoptrein richting Enschede en stap uit op station Drienerlo. Je staat nu voor het stadion.

MET DE BUS
Vanuit Enschede:
Neem op het busstation lijn 1 richting de Universiteit Twente en stap uit bij NS station Drienerlo. Loop onder het spoor door en je staat voor het stadion.