Please download Flash player here.

Columns

Barbaars beleid

Ingezonden column: Barbaars beleid

Afgelopen jaar had een groep neonazi’s toestemming gekregen om hun zieke gedachtegoed te verspreiden tijdens een mars in Enschede. Burgervader Peter den Oudsten gaf hoogstpersoonlijk het groene licht voor de doorgang van deze mars.

Vuurwerk

13 mei 2000 is een dag die Enschedeërs, FC Twente supporters maar eigenlijk heel Nederland nooit meer vergeet. Op die dag voltrok zich een verschrikkelijke vuurwerkramp waarbij 23 mensen het leven verloren. De stad, de regio en het land waren in rouw.

“De waarde van een I-Pad”

Een tijdje geleden las ik in de NuSport (voormalig Sportweek) een anekdote over onze voorzitter die met een Apple I-Pad bij de spelers in de kleedkamer was gekomen. Eén van de spelers grapte tegen Joop, “kun je ons ook niet zo’n ding regelen?” Waarop Joop schijnbaar antwoordde “als jullie Europees overwinteren krijg je allemaal zo’n apparaat.” Onze gulle voorzitter was schijnbaar al zo content met de 1e overwinning na 24 jaar in Eindhoven en overname van de koppositie, dat hij nog voor de winst in Bremen voor Sinterklaas speelde. Deze Europese overwinning bracht de vast niet gebudgetteerde €800.000,- extra in de clubkas, op zich is dat wel een paar I-Pads waard. Echter vraag ik mij dan af of deze goed betaalde profs niet bij machten zijn zelf zo’n ding aan te schaffen. Naast hun ruime salaris is de gemiddelde winstpremie genoeg om het hele gezin met een I-pad te voeden, en als koploper van de competitie heb je de nodige premies ontvangen lijkt me.

Hersenspinsels

We spelen vanavond tegen Werder Bremen de belangrijke wedstrijd in de Champions League, we moeten en zullen er vanavond één groot gekkenhuis van maken. Voor iedereen die vandaag nog moet werken/studeren alvast een opwarmertje uit de P-talk die recent bij de leden door de bus viel.

Over matrixen, geld en ouderdom

Aantrekkelijk, uitstraling, sportief, uitstekend imago. Alleen ‘sexy’ ontbreekt nog in het rijtje.